Nieuws & acties

Afspraak = Afspraak

Helaas zien wij steeds vaker dat gemaakte afspraken niet altijd nagekomen worden. Hierdoor staat iemand van ons niks te doen op een moment dat zij op afspraak werken en moeten wij andere klanten teleurstellen omdat zij geen afspraak meer kunnen maken als de agenda vol is. Bij het niet op komen dagen of tijdig afmelden van een gemaakte afspraak brengen wij om die reden €15,00 in rekening. 

Wijziging openingstijd zaterdag!

Vanaf 8.00 staan wij op zaterdag klaar voor jou en sluiten wij de deuren om 15.00!

Bij Basic2Basic het kappersabonnement

Basic2Basic dé kapper die jou er altijd goed uit laat zien! Wij vinden dat jij altijd een goed geknipt kapsel moet hebben voor een betaalbare prijs. Daarom bieden wij naast onze reguliere tarieven een kappers abonnement aan. Voor een vast bedrag per maand verzekerd van een goed kapsel. Wij geven je graag het advies en uitleg welke abonnement vormen we allemaal hebben.

Online uw afspraak maken

Op maandag, woensdag en vrijdag werken wij vanaf 17.30 uitsluitend op afspraak. Het online inplannen van je afspraak op deze avonden is mogelijk. Vraag na je bezoek aan onze kapsalon om je unieke inlog code om zo toegang te krijgen in ons afspraken systeem. Sta je al geregistreerd bij ons als klant? Klik dan hier om een mailtje te sturen voor het opvragen van je inlog gegevens. Online afspraak maken? Klik hier.

Onze app MijnSalon Book Now

Heb jij ‘m al? Onze app uit de Playstore / iTunes? Met deze app kan je gemakkelijk je afspraken inplannen en beheren. Log in met de gegevens (email adres) die bij ons bekend zijn en maak zo gemakkelijk je afspraken.