Nieuws & acties

Leuke actie van De Keizer Makelaarsgroep en Geldexpert

Steun ons en andere lokale ondernemers door middel van deze leuke actie! Klik hier voor meer info.

Afspraak = Afspraak

Helaas zien wij steeds vaker dat gemaakte afspraken niet altijd nagekomen worden. Hierdoor staat iemand van ons niks te doen op een moment dat zij op afspraak werken en moeten wij andere klanten teleurstellen omdat zij geen afspraak meer kunnen maken als de agenda vol is. Bij het niet op komen dagen of tijdig afmelden van een gemaakte afspraak brengen wij om die reden €15,00 in rekening. 

Bij Basic2Basic het kappersabonnement

Basic2Basic dé kapper die jou er altijd goed uit laat zien! Wij vinden dat jij altijd een goed geknipt kapsel moet hebben voor een betaalbare prijs. Daarom bieden wij naast onze reguliere tarieven een kappers abonnement aan. Voor een vast bedrag per maand verzekerd van een goed kapsel. Wij geven je graag het advies en uitleg welke abonnement vormen we allemaal hebben.

Online uw afspraak maken

Het online inplannen van je afspraak werkt makkelijk. Vraag na je bezoek aan onze kapsalon om je unieke inlog code om zo toegang te krijgen in ons afspraken systeem. Sta je al geregistreerd bij ons als klant? Stuur dan een mailtje naar admin@basic2basic.nl voor het opvragen van je inlog gegevens. Online afspraak maken? Klik hier.

Onze app MijnSalon Book Now

Heb jij ‘m al? Onze app uit de Playstore / iTunes? Met deze app kan je gemakkelijk je afspraken inplannen en beheren. Log in met de gegevens (email adres) die bij ons bekend zijn en maak zo gemakkelijk je afspraken.