Wie zijn wij

Hans van der Ven

Hans is de drijfveer achter Basic2Basic en durfde de uitdaging aan om in Houten een kapsalon, uitsluitend voor heren, neer te zetten. Na twintig jaar ervaring in de kappersbranche werd Basic2Basic een langverwachte droom die uitkwam: een herensalon in Houten. Hans begon op zijn vijfentwintigste met zijn eerste kapsalon in Utrecht, die uitgroeide tot een toonaangevende zaak. Maar het ondernemen blijft kriebelen en Hans was toe aan een nieuwe uitdaging. Nadat hij zijn zaak in Utrecht heeft verkocht is hij zijn droom gaan waar maken en heeft hij Basic2Basic geopend.
Aanwezig: dinsdag ( van 12.00-20.00 alleen op afspraak ), donderdag 9.00-13.00, vrijdag van 11.00-20.00 ( alleen op afspraak )  & zaterdag

Charlotte van den Broek – Matthews

Vanaf 1 juli 2013 is Charlotte bij ons in dienst. Charlotte heeft al veel ervaring in het kappersvak. Zo heeft zij onder andere een tijd in Houten gewerkt als herenkapster. Vanwege haar zwangerschap is zij er een jaartje tussenuit geweest en nu met veel enthousiasme een vertrouwd gezicht in onze salon.
Aanwezig: dinsdag 9.00-17.30, vrijdag 9.00-20.00, zaterdag om de week

 

Ingrid Dielessen

Ingrid heeft al heel wat jaren ervaring in het kappersvak. Jarenlang heeft Ingrid in Woerden gewerkt en na een verhuizing naar Houten is ze uiteindeijk bij ons terecht gekomen. Wij zijn blij dat we Ingrid in ons team kunnen verwelkomen, je zal haar regelmatig tegen komen bij ons.
Aanwezig: donderdag 12.00-20.00, vrijdag 9.00-17.30 & zaterdag

 

Chantal de Langen

Chantal woont in Schalkwijk en is al 23 jaar kapster. Zij heeft voorheen ook al in Houten gewerkt, alleen destijds in gemengde salons dus dames & heren. Haar voorkeur gaat uit naar het knippen van heren en daarom zijn wij zo blij haar vanaf 19 mei te verwelkomen in ons team! Chantal zal werken op dinsdag en woensdag. Daarnaast zal je haar regelmatig tegen komen op zaterdag en als extra kracht tijdens vakantie & drukte.
Aanwezig: dinsdag 9.00-20.00 & woensdag 9.00-17.30

 

Alison Henzen

Alison woont samen met haar vriend in Schalkwijk. Ze is een tijdje uit het kappersvak geweest maar kwam er achter het vak toch erg te missen en kwam zo op ons pad terecht.
Aanwezig: Alison is momenteel met zwangerschapsverlof t/m augustus 2018 

 

Petra Haverlach

Onze nieuwste aanwinst! Woonachtig in Tull en ’t Waal en moeder van 4 kinderen met ruime ervaring in het kappersvak zijn wij blij met Petra in ons midden.
Aanwezig: woensdag 9.00-20.00, donderdag 9.00-12.00, vrijdag 15.00-20.00 & zaterdag om de week

 

Wendy Gerritsen – van Schaik

Wendy is als vaste invalster onze rots in de branding! Tijdens vakantie’s van onze collega’s en extra inzetbaar op zaterdagen zal je haar zo af en toe tegen komen in de kapsalon.